Blog-virgin

Wauw.. nu skal jeg til at skrive mit første blog indlæg nogensinde 😳 Det er både mega fedt og lidt skræmmende 😅 Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle få mig en blog. Jeg har altid elsket at skrive, og tænker, en blog kan være en god måde at komme mere i gang med at skrive. Men mon der overhoved er nogen, der gider læse det man skriver? 😅

Nå, men nu er jeg jo så i gang. Jeg kan jo starte med at præsentere mig selv og min familie, som bloggen for det meste vil handle om 😊

Jeg hedder Anne-Mette, er 29 år og er forlovet med Casper på 30 år. Vi har sammen Monique fra juni 2013 og Marley fra februar 2017. Vi er lige flyttet til vores drømmehus lidt uden for Herfølge. Det er et 100 år gammelt hus, som er blevet sat i stand. Der er en stor grund på 2400 kvm, huset er 160 kvm også er der en lade med værksted, gildesal osv, og det er lige det vi altid har ønsket 😍

Vi kommer begge fra Brøndby Strand og flyttede senere til et lille rækkehus i Høje Taastrup. Men livet på landet har altid trukket i os.. Vi elsker at dyrke vores egne grøntsager og vil gerne have høns 😀 Casper er håndværker, og har altid ønsket et værksted, hvor han kan nørde 😊 så det er bare så fedt at have købt det her hus, selvom det så også betyder at vi har solgt vores sjæl til djævlen (aka James vores bankrådgiver, som vi ellers er ret glade for) 😂

Hmm.. nårh ja! Til hverdag læser jeg til lærer på professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg startede her i september 2017 og er mega glad for det. 😀 og Jep, er snart 30 og har ikke fået en uddannelse endnu. Har været så meget i tvivl om, hvad jeg skulle med mit liv, og har hoppet rundt på mange forskellige uddannelser. MEN er altid vendt tilbage til det pædagogiske felt, følte dog ikke at pædagog var helt nok.. også kom min kærlighed til dansk-faget og litteratur ind over, og jeg tænkte: “hvorfor ikke blive dansk-lærer!”. Og det føles bare helt rigtigt 😊

Nå, nu må det vist være nok for nu 😊 tak fordi du læste mit allerførste blog indlæg! Håber du synes om det og vil vende tilbage for at læse mere.

Skriv et svar