Mødregruppe – når hverdagen vender tilbage

Jeg glæder mig så meget til i morgen! Der skal jeg nemlig i mødregruppe med Marley, og jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst var afsted.

Jeg startede på mit studie i september, og derfor sluttede min barsel der, da Marley kun var 6 måneder, og Casper overtog barslen til midt november. Jeg synes godt nok det var hårdt at min barsel sluttede så tidligt.. Selvom jeg ved at det var virkelig godt for Casper og Marley at få tid sammen.  Men jeg var på ingen måde klar til at starte igen.

Jeg kan huske min barsel med Monique føltes rigtig lang… Der havde jeg et år + lidt til. Monique var ikke en særlig nem baby, og vi kæmpede meget med søvnen og hun skreg en del. Disse ting gjorde at jeg valgte mødregruppe, og alt muligt andet baby-relateret, fra. Så jeg var egentlig lidt ensom, for vi var også de første i vennegruppen til at få børn.

Det har været helt anderledes med Marley.

Han er født hjemme med hjemmefødselsordning Sjælland (virkelig anbefalelsesværdig btw), og i den forbindelse gik jeg i gruppekonsultation med andre piger, der også skulle føde hjemme. Det var en helt igennem fantastisk gruppe af piger (og jordemødre også), og vi har fortsat med at ses efter fødslen af vores unger 😊 så man kender dem bare på en helt anden måde, fordi vi har fulgtes ad siden graviditeten. Jeg er så glad for de piger. Men siden jeg er startet på studie og Marley er startet i vuggestue er det ikke så tit jeg har kunnet deltage i sammenkomsterne. 😔 og jeg savner det virkeligt.

Derfor har det bare været super hårdt med så kort barsel. For denne gang har jeg virkelig nydt den! Jeg har haft en dejlig mødregruppe, flere af vores venner har fået børn og jeg har ofte ses med min søster, som også har været hjemme pga sin fibromyalgi. Også har Marley også bare været en nem dreng (og er det sådan set stadig), så alle de ting jeg valgte fra med Monique, har jeg gjort med Marley. Så har bare godt ville have haft lidt længere barsel denne gang 😅

Men nu skal vi hygge med mødregruppen i morgen. Marley får en fridag, også holder jeg fri med Monique næste onsdag og tager i svømmehallen med hende, så hun ikke bliver snydt 😊

Der er det virkelig luksus at være studerende og mor. Det er virkelig dejligt at kunne gøre disse ting 😊

 

 

Skriv et svar