Søskende og dårlig samvittighed

Marley er vågnet her til morgen med 38.4, grøn snot i hele hovedet og en grim ralende hoste 😔 så selvfølgelig betyder det hjemmedag for ham.

Men åh så kommer dilemmaet med storesøster Monique på 4 år. For ligeså snart hun hører at Marley skal være hjemme, så vil hun jo også. Sidst Marley var syg, der gav jeg mig og gav hende en fridag, mest fordi vi lige var flyttet og institutionen var helt ny.. Men jeg synes altså ikke hun skal have fri, hver gang Marley er syg. Marley er jo pylret og træt, og vil bare gerne hænge på mor, hvilket han skal have lov til, når han er syg. Og derfor kan det være svært at have tid til Monique også en hel dag, for hun er en aktiv pige. Når man er syg har man også bedst at lidt fred og ro, og det er der bare ikke når begge børn er hjemme.

Men jeg synes alligevel jeg får dårlig samvittighed over at aflevere Monique 😔 hun bliver jo ked af det, når vi siger farvel. Og især også fordi hendes faste voksne ikke lige var der.

Det har nok været det sværeste ved at blive mor til to. Den evige dårlige samvittighed overfor dem begge. Man føler hele tiden de ikke får opmærksomhed nok hver især. Lillebror tager bare meget tid fra storesøster, hvilket jo er normalt, når han kun er 9 måneder. Men det er hårdt når Monique så siger: “mor du er altid kun sammen med Marley.” Av! Det gør lidt ondt, selvom man jo godt ved, det overhoved ikke passer. Men i Moniques 4 årige hoved, der passer det jo, og det er svært. Prøver virkelig at give dem begge det samme. Men Marley er jo bare oftere syg end Monique er, fordi han lige er startet vuggestue, så selvfølgelig får han flere hjemmedage..

Man slipper nok aldrig for den dårlige samvittighed, og man kan jo kun gøre det bedste man kan.

I morgen kommer Moster og to kusiner og sover her, så det bliver Monique tid 😊 også tager vi en fridag i næste uge, og tager i svømmehallen. En mor og Monique dag ❤

Det er svært at blive storesøster. Men heldigvis elsker hun også sin lillebror overalt i verden 😊 De kys og kram de giver hinanden, og den måde Marley lyser op på, når han ser sin søster, er det hele værd. 😍

Skriv et svar