Rom bliver jo ikke bygget på en dag….

Vi flyttede jo i hus i slut oktober, var det vist. Vi kom fra et 86 kvm andelsrækkehus til et hus på landet på 160 kvm. Det er så dejligt med alt pladsen. 😍

Jeg synes efterhånden vi er kommet rimelig godt på plads.. Men hold fast, hvor har jeg svært ved at acceptere at det hele ikke er i orden endnu. 🙈

Det her er jo vores forhåbentlig for-evigt hus, så vi har jo masser af år til at gøre det lækkert, men synes det er svært at vente på.. Gad så godt det hele var lækkert..  NU!

Jeg er studerende, og tjener ikke alverden. Mit skema for næste semester tillader ikke rigtig arbejde ved siden af su’en, så vi har kun Caspers løn. Så der er virkelig lang vej med alt det vi vil med huset. Der er mange nye møbler, der skal købes, en tilbygning, der skal bygges, havemaskiner til at passe haven med, skal også købes osv osv.. samtidig med at vi jo også skal leve..

Rom blev ikke bygget på en dag nej, men gad godt den gjorde 😅 vil så gerne i gang med alle projekterne, men det må jo selvfølgelig vente til pengene er der… og gratis projekter er der stort set ingen af 😒 æv!

Jeg er en julemand fra at vinde 50.000 kr på min skrabekalender 😜 deeeet gad jeg godt lige.. Jeg vinder jo nok ikke, men man har vel lov at drømme 😂

Så indtil videre må jeg bare indrette videre i mit hoved.. 😜

 

Skriv et svar